Startside Op Beautelle Katch ThBreeze 1 dag gamle 1 uge gamle 2 uger gamle MAD Haven Godt 5 uger Knap 8 uger 12 uger

Kuld 2006
Kennel Fru Hansens Engelske Springer Spaniels    

       

 

Vi har fået hvalpe til jagt, hundesport, udstilling, efter vor egen Sille og den australsk fødte lovende unge hanhund Beautelle Katch ThBreeze ”Neo” født  24/7-2006 til levering fra 22/9-2006.

                                    Neo Sille

Vor egen Sille er en energisk jagthund med et godt søg og et fantastisk ”blik” for fugle og vildt. Hun går med hals på råvildt, men også ved fært efter fugle. Hun er ligeledes en udmærkede apportør. Læs mere om Sille på hendes egen side.

Hun har haft sit 1. kuld hvalpe i foråret 2005, og flere af dem har allerede vist gode takter på sidste efterårs jagter, hvor de dog endnu var meget unge. En tæve fra kuldet har også gjort det godt i udstillingsringen med 1. præmier, CK og som klassevinder.

Vi ser med stor spænding frem mod det kommende kuld med en kombination af klassisk engelsk blod samt spændende nyt australsk/New Zeelandsk og de gode skandinaviske linier fra vores stamtæve Demsey (Debs Mimi Rogers).

 

Startside ] Op ] Beautelle Katch ThBreeze ] 1 dag gamle ] 1 uge gamle ] 2 uger gamle ] MAD ] Haven ] Godt 5 uger ] Knap 8 uger ] 12 uger ]